Lekker jezelf!

Wat gaan we doen?

Je eigen identiteit ontwikkelen begint bij zelfbewustzijn.

 

In de soms onzekere 9-jaarsfase is het voor kinderen heel belangrijk om zelf inspraak te hebben. Ook belangrijk voor ze is wat leeftijdsgenootjes denken, voelen, doen, vinden en zeggen…

Hoe fijn is het dan voor jonge meiden om in een veilige en vertrouwde setting (h)erkenning te vinden bij meiden in dezelfde ontwikkelingsfase?

 

Om met elkaar op onderzoek uit te gaan naar wie ze zijn, hoe ze zich voelen en wat ze nodig hebben als volgende stap in hun ontwikkeling!?

 

Ze doen dit met elkaar op creatieve, fysieke en dynamische wijze. Wij volgen de meiden in wat zij graag willen leren en bereiden een thema voor dat bij ze aansluit.

 

We maken gebruik van coachende spellen en methodieken en uitdagende activiteiten.

 

Wanneer het lekker weer is, gaan we de natuur in. We maken op een coachende manier gebruik van wat de natuur ons te bieden heeft.

 

De meiden krijgen de ruimte om zichzelf te mogen zijn, te mogen voelen wat ze voelen en te kunnen delen wat ze willen delen.

 

Door aandacht te hebben voor zichzelf en daarin (h)erkent te worden, verbinden de meiden zich met wie ze van binnen zijn.

 

Door te weten wat hun talenten en kwaliteiten zijn, vergroot hun veerkracht. Kunnen ze met meer zelfvertrouwen werken aan hun wensen en behoeften in het dagelijks leven.

 

Lekker jezelf durven zijn!